28 Ağustos 2020 Cuma

Kimya Sorusu Çözme Programi

Kimya Sorusu Çözme Programi. Sınava hazırlık hiç bu kadar hızlı ve ekonomik olmamıştı. .önce bir şey söylemek istiyorum.bu uygulamaları kullanan çoğu kişi sadece soru soruyor.herkes bu şekilde soru sorup başkasının sorusuna yar.

9 Sinif Kimya Dersi Ogretim Programlarinin Degerlendirilmesi An Evaluation Of Programs Of Ninth Grade Chemistry Course Pdf Free Download
9 Sinif Kimya Dersi Ogretim Programlarinin Degerlendirilmesi An Evaluation Of Programs Of Ninth Grade Chemistry Course Pdf Free Download from docplayer.biz.tr
● fen soruları ● matematik soruları ● okuma becerisi soruları ● problem çözme soruları. Bu yazımızda her bölüm için ayrı ayrı hazırlanmış çözümlü sorular bulunmaktadır. Örneğin her gün 8 kimya ,20 matematik vs, gireceğiniz bölüme göre soru çözün.

Masandan kalkmadan, sıra beklemeden, her sorun anında çözülsün.

Her öğrencinin istediği her an ulaşıp baskı almaya gerek kalmadan çalışabilmesi için hazırlanmış bir test çözme sitesidir. Efsane soru çözüm kampı programı için tıkla bit.ly/kamp2021_ büyük (19 sayfa) pdf indirmek için buraya tıklayabilirsin. Problem çözmeyi ve çözüm adımlarını göstermeyi öğrenin ve matematiksel kavramların tanımlarını alın. X2y bileşiğin de x/y kütle oranı 3/4 tür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel