11 Ağustos 2020 Salı

Matematik Testi Oluşturma

Matematik Testi Oluşturma. Sınıf matematik araştırma sorusu oluşturma ve veri toplama testleri çöz. 4.sınıf sosyal bilgiler bütçe yapalım konu testi.

Onenote Ta Matematik Yardimcisi Ile Matematik Alistirma Testi Olusturma
Onenote Ta Matematik Yardimcisi Ile Matematik Alistirma Testi Olusturma from support.content.office.net
İlkokul birinci sınıftan itibaren kişilerin yaşamına giren matematik testleri her sınıf düzeyine uygun olarak hazırlanır. Sınıflarındaki matematik dersindeki başarı düzeyi araştırıldığından, örneklem olarak okulun 6. Dersi sevmek ise kolaydan zora doğru ilerleyen matematik testleri yanıtlayarak ve bunun yanında matematik testi çözemediğiniz soruları.

Gösterim, çözümleme, sayıların farklı gösterimleri yaprak testi 1 8.sınıf çarpma ve bölme i̇şleminin özellikleri (birbirine denk i̇fadeler oluşturma) yaprak testi 1 8.sınıf üslü sayılar genel tarama yaprak testi 1.

İlkokul birinci sınıftan itibaren kişilerin yaşamına giren matematik testleri her sınıf düzeyine uygun olarak hazırlanır. Türkiye'nin en büyük test arşivi testcoz.com ile yeni meb müfredatına uygun olarak hazırlanmış onlarca farklı kategoride yüzlerce testi ücretsiz çözebilirsiniz. Online hızlı test oluşturma, online ders çalışma soruları , konuyu kavrama ve tarama soruları oluşturma test soru üreteci. Bizi sosyal medyada takip etmek için aşağıdaki logolara tıklayınız.facebook ''matematik atlası'' öğretmen grubumuza sadece öğretmenler katılabilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel