9 Ağustos 2020 Pazar

Matematik Vakti Test

Matematik Vakti Test. Tüm sınıflara özel olarak hazırlanan matematik kazanım kavrama testleri soru ve çözümlü cevapları bu sayfada yer alıyor. Bizi sosyal medyada takip etmek için aşağıdaki logolara tıklayınız.facebook ''matematik atlası'' öğretmen grubumuza sadece öğretmenler katılabilmektedir.

Cuma Abak Matematik Vakti
Cuma Abak Matematik Vakti from 64.media.tumblr.com
.sosyal medya hesaplarımızdan bizi tekip edebilirsiniz. Tüm sınıflar için yeni müfredata uygun matematik testleri çöz, en güncel matematik testi sitemizden çözebilirsiniz. Türkiye'nin en büyük test arşivi testcoz.com ile yeni meb müfredatına uygun olarak hazırlanmış onlarca farklı kategoride yüzlerce testi ücretsiz çözebilirsiniz.

.sosyal medya hesaplarımızdan bizi tekip edebilirsiniz.

Sınıf matematik konusu olan verilerin temsil edilme biçimleri hakkında hazırladığımız kaliteli meb müfredatına uygun soruları hemen çözmeye. Kazanım dışı bir soru olursa belirtirseniz memnun kalırız. Matematiğe dair her şey ✏️ testler, denemeler, çalışma kağıtları, yazılılar ✏️ mizah, eğlence, karikatür, video, infografik www.matematikvakti.net. Sınıf matematik konusu olan verilerin temsil edilme biçimleri hakkında hazırladığımız kaliteli meb müfredatına uygun soruları hemen çözmeye.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel