8 Ağustos 2020 Cumartesi

Soru Cevap Çevirici

Soru Cevap Çevirici. İngilizce'den ve rusça'dan türkçe'ye çift yönlü çeviri. İngilizce cümlemizdeki yüklemin (ana fiilin) doğru çekimlenmiş halini türkçe cümlemizin en sonunda aramak.

Iyi Bir Ceviri Mumkun Mudur Ve Ceviri Zanaatina Dair Cevabini Merak Ettiginiz Baska Sorular K24
Iyi Bir Ceviri Mumkun Mudur Ve Ceviri Zanaatina Dair Cevabini Merak Ettiginiz Baska Sorular K24 from media-cdn.t24.com.tr
Eğer cevap henüz sitemize eklenmemiş ise soru sor butonuna tıklayarak hemen cevap verilmesini. İster kelime ve kelime gruplarını, isterseniz büyük metinleri ve web sayfalarını çevirebilirsiniz. Sözlü veya yazılı çeviri yapan kimse, dilmaç, tercüman, mütercim.

Yds çeviri soruları adjectives adverbs, modals,the passive ,if noun relative clauses, tenses ,paragraf ve çeviri konuları ile ilgili sorular.

Eğer cevap henüz sitemize eklenmemiş ise soru sor butonuna tıklayarak hemen cevap verilmesini. Sözlü veya yazılı çeviri yapan kimse, dilmaç, tercüman, mütercim. Eğer cevap henüz sitemize eklenmemiş ise soru sor butonuna tıklayarak hemen cevap verilmesini. Ağır yaralı beş kişi, on yolcu tarafından hemen en yakın hastaneye kaldırıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel