25 Kasım 2020 Çarşamba

Soru Cevap Programi Yazma

Soru Cevap Programi Yazma. .bir dilde hazırlanmış bir soru bankası oluşturma ve oluşturulan bu soru bankalarından test yaratma programıdır. Programı açtığınız zaman karşınıza 4 numaralı ok ile gösterilen açılır menüye tıklayın ve bir soru türü seçin.

Sorular Ve Cevap Anahtari Yayinlanmisti Kpss Oabt Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak Son Dakika Haberleri Internet
Sorular Ve Cevap Anahtari Yayinlanmisti Kpss Oabt Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak Son Dakika Haberleri Internet from i2.cnnturk.com
Yeni bir test ve cevap anahtarı hazırlama google formlar'da, artı simgesini. Duyuruya sorular ya da cevaplar yazabilmek için ekşi sözlük yazarı olma şartı aranıyor. Adayların bu soruya cevap verirken hangi cevap şekliyle cevap verebileceklerini seçebileceğiniz sekme.

Polen ve #doktoreliz soru cevap.

11 numaralı butona tıklayarak cevap ayarları penceresini açabilirsiniz. Goldsoft sorumatik ile soru bankaları hazırlayabilir, hazırladığınız soru bankalarını bu programı kullanan kişilerle paylaşabilir, sınav kağıdı ve cevap anahtarı hazırlayabilirsiniz. Yeni bir test ve cevap anahtarı hazırlama google formlar'da, artı simgesini. Bilsa soru bankası programı bu işlemleri yapar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel